Värisilmä Loimaa

 

 

Lamminkatu 19

32200 Loimaa

(02) 762 7996

loimaa@varisilma.fi

 

Ma-Pe: 9:00-17:00

La: suljettu

Meiltä saat myös rahoituksen - Joustavasti maksuaikaa

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.

 

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma.

Maksa remonttisi helposti osissa!

•    Joustava takaisinmaksuaika

•    Korko OP-prime + marginaali 5,95 % *

•    Laskutuspalkkio 7 €/kk

•    Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa

•    Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

•    Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 9,57 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95 % (6,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 7989 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 60 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 134 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hae rahoitus

Hae rahoitus tästä, saat päätöksen heti.

 

Copyright Värisilmä Loimaa  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet